About us

Фирма ИВ-ЕЛ ЕООД е създадена през 2000 година, като търговско дружество, работещо в областта на мебелното производство и по специално - внос и търговия на мебелни консумативи, аксесоари и материали за мебелното производство. ИВ-ЕЛ ЕООД представлява и дистрибутира на българския пазар водещи в този бранш производители от Европа и Азия.

Нашата основна база се намира в гр. Добрич и се разпростира на обща площ от 28500 кв.м, като 11000 кв.м. от тях са покрита площ,

Фирмата разполага със собствена база и show room в София, има представителства в градовете: София, Варна, Шумен, Търговище, Силистра, Разград, Русе, Г. Оряховица, В. Търново, Троян, Плевен, Благоевград, Кюстендил, Велинград, Пловдив, Ст. Загора, Казанлък, Сливен, Ямбол, Бургас, Хасково, Габрово.

През 2004 г. Дружеството инвестира в изграждането и утвърждаване на система за управление на качеството ISO 9001: 2000, с оглед повишавани нивото на обслужване на клиентите.

Фирмата разполага със собствен автомобилен транспорт, с който извършва редовни доставки на територията на страната.

Наши принципи на работа са:

  • бързо и качествено обслужване 
  • следим за качество и наличности
  • търсим и поддържаме постоянен диалог с клиентите, което ни помага постоянно да обогатяваме и разширяваме нашия асортимент, а с това и да сме на крачка напред в съвременния дизайн.