Условия за Поръчка

РЕГИСТРАЦИЯ 

Чрез регистрация, клиентът избира потребителско име и парола, с които се идентифицира в онлайн магазина на ИВ-ЕЛ ЕООД.
С регистрация клиентът се съгласява с настоящите Общи условия за ползване. С това получава правото да извършва валидни поръчки за закупуване на стоки, ползване на отстъпки и промоции.

ЦЕНИ 

Посочените цени в електронния магазин са с начислен ДДС. Основните цени и параметри характеризиращи стоките са оказани за всеки продукт. При липса на цена може да се свържете с наш сътрудник. 

ПРОМЯНА НА ЦЕНИ  

ИВ-ЕЛ ЕООД си запазва правото да променя цените по всяко време, без да е необходимо предварително да уведомява своите клиенти. 

ЗАЩИТА НА ЛИЧНИ ДАННИ:  

С цел закупуване на продукти от електронния магазин на ИВ-ЕЛ ЕООД, клиентите си правят регистрация и попълват лична информация в регистрационната форма. Тази информация е под закрила на ЗЗЛД.

ИВ-ЕЛ ЕООД НЕ ПРЕДОСТАВЯ лична информация на трети лица.

ДОСТАВКА  

Стойността на транспортните разходи за доставка не са включени в цената на стоките  и подлежат на допълнително уточнение и заплащане от страна на клиента.  След като направите вашата поръчка, наш служител ще се свърже с Вас, за да уточни стойността на доставката.  Доставката се извършва посредством куриер.

Важно!

При доставка, задължително отваряйте и проверявайте стоката пред куриера за евентуални проблеми. При установяване на проблем изискайте да бъде съставен констативен протокол.

Без такъв протокол при установяване на проблем от ваша страна няма основание за подаване на рекламация. Само с него можете да предявите искане за отстраняване на рекламация.

ПОТВЪРЖДЕНИЕ  

При потвърждение на поръчката вие заявявате, че желаете да закупите добавените стоки в кошницата и сте запознати с общите условия за поръчка и доставка.

ПЛАЩАНЕ  

Дължимата сума се заплаща на куриера при получаване на стоката. Срокът за доставка е до 6 работни дни след като получим вашето потвърждение. В цената на продуктите не е включена сумата за доставка. Цената на доставката е индивидуална и зависи от параметрите на закупените продукти и адрес на доставка.

При желание от Ваша страна стоката може да бъде застрахована за Ваша сметка.